DDI inviterer til badminton-dag d. 28. oktober!

Vi inviterer jer hermed til en spændende og sjov badminton-dag på Castberggård! 

Arrangementet er for spillere i alle aldre – du skal bare have et høretab. Det vil sige, det er også til dig, som fx bruger høreapparater, Cochlear Implant eller BAHS.

Vi ønsker at skabe en inkluderende og sjov oplevelse for alle, uanset erfaring og færdighedsniveau.

Arrangementet finder sted på Castberggård lørdag den 28. oktober fra kl. 11.00 til kl. 18.00. For at sikre en optimal oplevelse skal vi have mindst 10 spillere tilmeldt, før vi kan gennemføre arrangementet. Derfor opfordrer vi jer til at give tegn eller lyd til alle spillere, som bruger høreapparater, CI eller BAHS.

Som en del af arrangementet vil der være forplejning på stedet. Vi serverer sandwich til frokost, som giver mulighed for at møde de andre spillere, snakke teknik og lære andre ligesom dig at kende.

Vi ønsker at imødekomme både erfarne badmintonspillere og nybegyndere, så uanset dit niveau er du velkommen til at deltage. Vi vil sørge for, at der er aktiviteter og kampe, der passer til alles behov og færdigheder.

Prisen for deltagelse er 70 kr. pr. person. Dette inkluderer adgang til badmintonbanerne, forplejning og en uforglemmelig dag med masser af sjov og udfordringer – og måske endda nye venner.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen og vær med til at gøre denne badminton-dag til en succes! 

  • Dato: Lørdag den 28. oktober
  • Tidspunkt: Kl. 11.00 til kl. 18.00
  • Sted: Castberggård
  • Åbent for alle aldre for spillere med høretab
  • Minimum 10 spillere for gennemførelse
  • Sandwich inkluderet

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at sende en e-mail til Herluf Veng Juul på hvj@deafsport.dk med følgende oplysninger: navn, alder og niveau (erfaren eller nybegynder).

Tilmeldingsfrist er d. 29. september

Vi glæder os til at se jer på Castberggård til en dag fyldt med badminton og fællesskab!

Del