DDI henter ny esport konsulent til forbundet

51-årige Mads Treldal Skøt bliver ny esport konsulent hos Dansk Døve-Idrætsforbund. Mads har første arbejdsdag i dag, og vil i de kommende måneder være med til at se på udviklingspotentialet inden for esporten i døveidrætten. Han kommer med erfaring fra Odense Esport, hvor han var ansat som grafiker.

– Jeg glæder mig til at starte hos DDI. Jeg kommer både til at beskæftige mig med grafik og video, men særligt også til at opstarte esporten hos DDI, fortæller Mads.

Mads har også tidligere været en del af Dansk Døve-Idrætsforbund, og har haft flere roller i døveidrætten. I 1998-2002 sad Mads i bestyrelsen som DDI’s eliteidrætsleder. Han var assistenttræner for herrelandsholdet i fodbold i 1995-1997, hvor holdet vandt bronze ved Deaflympics i København i 1997. Han var træner for U-21 fodboldlandsholdet i 1996-1998. Holdet vandt guld i 98 ved Nordisk Ungdomslandskampe i Ørebro. Herudover har Mads været klubfodboldtræner hos både Start Aalborg og Dan. 3 guldmedaljer, 1 DM-titel med førstnævnte og 2 DM-titler med sidstnævnte, blev det til i alt.

Mads bor i Odense sammen med kæresten Signe og deres datter på 3 år. Mads er uddannet lærer og har arbejdet på Skolen på Kastelsvej. Grundet sin muskelsvindsygdom tog Mads en ny uddannelse som multimediedesigner med film som linje.

– DDI byder velkommen til Mads Treldal Skøt som Esport konsulent i en praktikperiode frem til og med april 2021. Vi modtager løbende henvendelser med ønske om at komme i praktik i DDI, og det er vi naturligvis glade for. Det viser at vi fortsat er attraktive og kan være med til at hjælpe personer med at få flere nye kvalifikationer og få erfaring til deres videre arbejdsliv. Vi ser frem til et godt samarbejde, og til at esporten bliver et stort hit i døveidrætten, udtaler Joachim Thor Krøyer, sekretariats- og elitechef.

Mads Treldal Skøt kan kontaktes på mts@deafsport.dk.

Del