DBU’s futsallandshold afholder samling på Castberggård med døvelandsholdet

DDI’s herrelandshold i futsal kan se frem til nogle spændende og udfordrende dage sammen med DBU’s landshold i futsal, når vi sammen har fælles landsholdssamling, hvor det er DDI som er værter og har inviteret DBU til Castberggård den 22.-25. oktober 2020. 

“Det er jo fantastisk, at vi nu har indgået et tæt samarbejde med DBU, og vi i fællesskab kan skabe oplevelser og nye tiltag som er med til at synliggøre futsal endnu mere herhjemme, også i døveidrætten. Det bliver bestemt med stor stolthed, at vise DBU vores dejlige faciliteter ved Castberggård, som er vores samarbejdspartner.” udtaler Joachim Thor Krøyer, sekretariats- og elitechef hos DDI.

Som optakt til futsallandsholdets vigtige playoff kampe mod San Marino har det danske futsallandshold fire dages samling på Castberggård. Playoff kampene er første gang der spilles en UEFA landsholdskamp på dansk grund.

Valget af Castberggård til afholdelse af landsholdssamlingen sker på baggrund af et nyt samarbejde mellem Futsallandsholdet og Dansk Døve-Idrætsforbund. I forbindelse med samlingen skal Futsallandsholdets trænerteam Nikolaj Saabye og Clement Cliford blandt andet sparre med landstræneren for Døvelandsholdet i futsal Morten Ulrik Kristensen.

Playoff kampene mod San Marino er den første af sin slags, da UEFA har introduceret et nyt kvalifikationsformat for at komme med til EM. En sejr mod San Marino vil betyde at det danske hold kvalificerer sig til kvalifikationsgruppespillet. Der er fire hold i kvalifikationsgruppespillet. Vinderen af Danmark og San Marino skal møde Kroatien, Ukraine og Albanien. Kvalifikationsgruppespillet afvikles med ude- og hjemmekampe. Det vil helt sikkert øge interessen for dansk futsal at få nogle betydningsfulde kampe til Danmark.

“Futsallandsholdet ser frem til nogle gode dage på Castberggård, hvor der vil være flere daglige træningspas, ligesom der også vil være en kamp mod døvelandsholdet.” udtaler Anders Friis, Turnerings- og futsalkoordinator ved DBU.

Vigtigt information:

Grundet restriktionerne fra myndighederne i forbindelse med COVID-19, så er der ikke adgang for interesserede tilskuere på Castberggård.

Del