Danmark taber til BK Sommersol 3-4

Der var ellers lagt op til en rigtig solskinsdag, da fodboldlandsholdet mødte ind til træningskamp mod BK Sommersol på Avarta fodboldstadion i Rødovre. Ligesom solen forsvandt, så det også gråt ud på banen, indtil man fandt et flot offensivt spil frem i 2. halvleg.

Kampen startede med en 3-5-2 opstilling fra Jon Hesselbergs tropper, hvor de var klar til at give alt, hvad de havde. Desværre kom de hurtigt bagud med 0-1 på grund af en personlig fejl, der gav modstanderne en åbning. Det tog dem lidt tid at finde deres rytme på banen, især da de savnede nøglespillere som Mads G, Nassor S, Uncan Z. og Søren T, som alle ikke kunne deltage ved dagens kamp.

Vores kommunikationsansvarlige bemærkede en spiller fra modstanderholdet, der sagde: “Jeg er i så dårlig form”, da han gik ud på bænken efter 30 minutter og krammede træneren, hvilket gav et lille smil på læben hos Danmarks bænk.

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Trods landsholdets forsøg på at komme tilbage i kampen begik de flere personlige fejl i forsvaret, hvilket gav BK Sommersol flere chancer. Disse fejl resulterede i to mål imod DK, og vi fandt os selv bagud med 0-2.

De fik dog reduceret til 1-2 efter 44 minutter, da Brian Blinaa lavede et smukt lob over modstanderens målmand efter et flot indlæg fra Yasin eller måske Ali.

Ved halvleg blev de opmuntret af landstræner Jon Hesselberg, der gav os en positiv peptalk: “Vi er nye, vi står overfor modgang, de er stærke. Vi skal forblive positive og fortsætte med at arbejde hårdt, selv når det er svært.”

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Under pausen undrede den kommunikationsansvarlige sig over navnene på modstanderholdets spillertrøjer. Det viste sig, at BK var en klub bestående af tidligere elever fra Ry Højskole, og navnene på trøjerne repræsenterede steder på skolen som amfiscenen, tårnet og Floor.

Anden halvleg viste et flot offensivt spil fra Danmarks side, hvor de formåede at score to mål mere. Brian Blinaa, en af de erfarne spillere, tog ansvar og scorede endnu en gang, hvilket bragte dem op på 2-4. Derefter scorede Patrick til 3-4 efter et indlæg fra Yasin Hida.

Selvom vejret var køligt og solen forsvandt fra himlen, formåede herrerne at vise styrke og spillemæssig kvalitet i anden halvleg, hvilket var et lyspunkt på en ellers udfordrende eftermiddag.

Målscorer blev Brian Blinaa (2) og Patrick Kristensen.

Se interviewet med landstræner Jon Hesselberg herunder:

Del