BAUHAUS Vejle er futsallandsholdets nye hjertesponsor

Dansk Døve-Idrætsforbund annoncerer med stor glæde en ny hjertesponsor til vores futsallandshold. Vi byder hjerteligt BAUHAUS Vejle velkommen som den seneste støtte til vores futsalspillere, der snart tager afsted til VM i Brasilien.

Varehuschef i Bauhaus Vejle Carsten Pedersen

Med et stærkt team af hjertesponsorer har Dansk Døve-Idrætsforbund formået at samle et stærkt hold bag futsallandsholdet. Vi glæder os over, at flere hjertesponsorer har meldt sig på holdet.

BAUHAUS Vejle vil have æren af at pryde futsallandsholdets trøjer helt frem til VM i futsal i 2025, som vil blive afholdt i Danmark. Vi ser frem til at samarbejde med BAUHAUS Vejle og resten af hjertesponsorerne for at støtte vores talentfulde atleter på deres vej mod succes ved VM i Brasilien d. 10.-19. november og VM i Danmark i 2025.

Janni Møller Thomsen, næstformand i Dansk Døve-Idrætsforbund glæder sig over hjertesponsoratet og støtten til vores futsallandshold. Hun fortæller, hvordan det blev til, at Bauhaus Vejle blev hjertesponsor:

“I arbejdet med at samle midler nok ind til futsallandsholdet lavede jeg et opslag på mine sociale medier. Pludselig lyste en messenger-besked op på skærmen, og til mig lå en besked fra en gammel veninde, Carina Pedersen, der til daglig arbejder for BAUHAUS VEJLE. ‘Jeg har sendt hjertesponsoratet til min varehuschef,’ skrev hun.

Og den varehuschef er Carsten Pedersen, der sagde ja til at bakke op om futsallandsholdet med et hjertesponsorat. Jeg blev bare så glad for at se, at Carina, uden at kende nogen på holdet, kunne mærke, at det var et godt formål og havde lyst til at bidrage. Jeg glæder mig til at besøge BAUHAUS VEJLE og hilse på Carsten, og mon ikke jeg kommer forbi, før der er VM i 2025,” fortæller hun begejstret. – Janni Møller Thomsen, Næstformand i bestyrelsen for Dansk Døve-Idrætsforbund

Hjerteligt tak til varehuschef Carsten Pedersen og driftassistent Carina Pedersen i Bauhaus Vejle!

Del