Allan Thesbjerg kommer på 3. plads i H50 lang ved VM i orientering

I dag skulle danskerne i kamp ved VM i orientering i disciplinen lang. Her sejrede Annelise Hansen fra Døvania endnu en gang i sin kategori D70 og Allan Thesbjerg fra DAN løb med bronzen i H50-klassen. I eliteklassen måtte Benjamin Trock fra Døvania desværre udgå efter post 15, men der er fuld fokus frem mod mandagens stafet.

Landstræner Ida Thesbjerg fortæller, at mellemdistancen blev brugt til at øve sig frem mod stafetten mandag. Skoven er mere udfordrende, end hvad de først havde regnet med.

“I dag brugte vi tiden på at øve terrænet for at være helt klar til stafetten, som fortsat er vores primære fokus. Det viste sig, at skoven var langt mere udfordrende, end vi først havde forventet. Benjamin stødte på adskillige udfordringer under sin løbetur.”

Benjamin Trock fortæller: “Formen blev virkelig sat på prøve i dag i de svenske skove.” Desværre måtte han udgå efter post 15, da han havde nået sit maksimum. Annelise Hansen og Allan Thesbjerg bekræfter skovens sværhedsgrad, og Allan siger: “Det er en af de mest udfordrende skove, jeg nogensinde har løbet i!”

Stort tillykke til både Allan Thesbjerg og Annelise Hansen!

Følg med her

I kan følge med på sidelinjen på Instagram og Facebook story samt den officielle hjemmeside for VM i orientering.

Næste disciplin

Næste udfordring for orienteringsløberne er i morgen, hvor de dyster i disciplinen mellem. Derefter står den på socialt arrangement med svensk “fika” og stand-up show

Svenska Dövidrottsförbundet

Del