Håndboldkvinderne samlet igen for første gang siden november 2019

Fællesskab, gensynsglæde og høj puls blev nøgleordene da vores damelandshold i håndbold i weekenden havde deres første samling siden november 2019. Samlingen fandt sted i gode rammer ved Vejen Idrætscenter fra den 11. – 13. juni 2021, og endnu engang blev vi overvældet af den enorme imødekommenhed og professionalisme der præger dette sted. Det er nu 4. gang vi har været på Vejen Idrætscenter, og når man overnatter alle sammen på madrasser i samme rum, så giver det altså noget til fællesskabet. 

Vi ankom fredag kl. 17:00. Der var mange afbud denne gang fra spillere som var i coronaisolation. Vi bød velkommen til Signe Koch (ny spiller), Frederik (massør) og Katrine (tolk). Alle faldt helt naturligt ind i gruppen og forhåbentlig skal vi se dem igen.

Fredag havde vi et træningspas. Et træningspas hvor man lige skulle i gang efter halvanden år uden samling. Til trænernes store overraskelse kunne spillerne ikke bare huske de fleste systemer, de kunne også udføre dem i praksis. Lørdag kørte vi til Design og Idrætsefterskolen Skamling hvor den stod på gæstetræning af Monique Fejen, den tidligere hollandske landsholdsstjerne, og efter 3 min. var pulsen høj og koncentrationen helt i top – stor succes og megen inspiration. Derefter spillede vi træningskamp mod håndboldpigerne fra efterskolen. Det var to hold der stod rigtig godt til hinanden og med tre halvlege af 20 minutter hvor landsholdet vandt de to og efterskolen den ene. Rigtig god træning for alle – derfor var smilene brede på fælles fotoet efter kampen. 

Efter en velfortjent god frokost var det så tid til spillermøde hvor alle fortalte om de sidste 1,5 år og ikke mindst hvordan formen er blevet holdt ved lige, både med og uden håndbold. Nogle foretrak herefter at tage en tur i svømmehallen, andre at se håndboldkamp på storskærm. 

Søndag morgen var der padeltennis på programmet 1 times tid med høj puls og højt humør. Man får rørt lidt andre muskelgrupper, hvilket er meget godt.

(Foto: Helle Brixen © Dansk Døve-Idrætsforbund)

Evalueringen af weekendens samling var meget positiv. Vi har virkelig savnet at være sammen. Vi sluttede samlingen af med frokost og siger på gensyn efter sommer, hvor vi skal mødes hele to weekender i september.

Del

Font Resize