Udtagelses-samling for herrelandsholdet i fodbold

Fodboldlandsholdet har brugt weekenden på Castberggård, som den sidste af to udtagelses-samlinger, før landstræneren udtager truppen som skal repræsentere Danmark til EM 2019 i Grækenland til sommer. 28 spillere mødte op i weekenden, og gav den alt hvad de kunne, for at bevise deres værd.

 

Truppen bliver udtaget i uge 8, og efterfølgende vil DDI informere om de 22 spillere som er valgt, herudover de fire reserver som vil blive valgt til at stå klar, hvis der skulle ske ændringer i truppen.

 

Landtræner Per Sørensen nævner at det engagement der har været omkring fodboldlandsholdet efter kvalifikationstriumfen på 5-1 over Serbien i efteråret 2018, og ved de to seneste samlinger aldrig har været bedre, i den tid han har været landstræner. Med Per’s egne ord: “Der er stor kamp om pladserne. Der er høj intensitet. Der er engagement. Der er vilje, der er været hjerte – det har været fantastisk.”

 

Efter udtagelsen venter der landsholdet 6-7 forberedelsessamlinger før det går løs til EM.

 

/NNK

24 maj 2019
Dansk Døve-Idrætsforbund har udtaget Lasse Emil Nielsen (Døves Idrætsklub START) til at repræsentere Danmark ved European Deaf Golf Championships 2019 i Sverige. EM skal...
23 maj 2019

Er du nysgerrig på at få et dybere indblik i Dansk Døve-Idrætsforbunds arbejde, samt vide mere om hvilke spændende opgaver og aktiviteter som forbundet var omkring det...

21 maj 2019

Lørdag den 11. maj gennemførte Dansk Døve-Idrætsforbund klubseminar og søndag den 12. maj repræsentantskabsmøde, begge foregik på Hotel Scandic i Vejle.

Der kom 13...