En medlemsklub meldt ud af forbundet

Fredag den 10. maj, dagen før klubseminaret, modtog Dansk Døve-Idrætsforbund en udmeldelse af Idrætsforening Globen Sport fra Aarhus. 

Dansk Døve-Idrætsforbund beklager udmeldelsen og er kede af at der ikke har været mulighed for at få en dialog mellem Globen Sport, DDI og de øvrige klubber under forbundet på klubseminaret, som blev udført den 11. maj. 

Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne understrege, at forbundet ikke har noget imod Globen Sport som klub og håber at klubben vender tilbage til døveidræt familien på et tidspunkt.

Hovedbestyrelsen

24 maj 2019
Dansk Døve-Idrætsforbund har udtaget Lasse Emil Nielsen (Døves Idrætsklub START) til at repræsentere Danmark ved European Deaf Golf Championships 2019 i Sverige. EM skal...
23 maj 2019

Er du nysgerrig på at få et dybere indblik i Dansk Døve-Idrætsforbunds arbejde, samt vide mere om hvilke spændende opgaver og aktiviteter som forbundet var omkring det...

21 maj 2019

Lørdag den 11. maj gennemførte Dansk Døve-Idrætsforbund klubseminar og søndag den 12. maj repræsentantskabsmøde, begge foregik på Hotel Scandic i Vejle.

Der kom 13...