DBU giver opbakning til fodboldlandsholdet

DBU ved sportsdirektør Peter Møller rettede tidligere henvendelse til Dansk Døve-Idrætsforbund i forbindelse med, at DBU gerne ville hjælpe med det sidste til indsamlingen på sponsor.me. Men vi havde nået målet på 70.000 kr, og derfor var det ikke nødvendigt med flere donationer til indsamlingen. Siden har vi haft en dialog med DBU om andre muligheder for, at DBU kunne støtte herre døvefodboldlandsholdet. Her fremlagde forbundet en liste, som fodboldlandsholdet skulle bruge af forskellige materialer til forberedelserne og under EM slutrunden 2019 i Grækenland, f.eks. bolde, målmandshandsker, mini compressor, slalomstænger, afleveringsporte, markeringsmåtter, boldesække m.v. DBU vendte positivt tilbage med, at DBU gerne vil støtte med alt som var på listen, som har en værdi på ca.35.000 kr,. hvis forbundet skulle ud og investere her og nu.

”Vi er glade for, at vi kan støtte det danske døvelandshold til EM med bolde, målmandshandsker og andet udstyr. Det gør forhåbentlig, at holdet kommer godt i mål med de sidste forberedelser til slutrunden. Vi hepper på holdet og håber, de når til tops i Grækenland” Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

Det er fantastisk, at DDI har fået støtte fra DBU, en del af noget større."Herre døvefodboldlandsholdet har fået de bedste betingelser og rammer for forberedelserne til EM slutrunden, og ingen tvivl om at det vækker glæde hos vores landsholdspillere, at der er kommet en god opbakning og støtte fra DBU. Tak til DBU." siger Joachim Thor Krøyer, sekretariats- og elitechef i Dansk Døve-Idrætsforbund.

Landsholdet får glæde af de mange materialer til de kommende landsholdssamlinger i april og maj måned inden der er afrejse til European Deaf Football Chanpionships 2019 i slutningen af maj.

Skærmbillede 2019-04-09 kl. 17.02.35.png
Foto: Jens Luckenbach
/JTK
 

 

17 juli 2019
Kunne du tænke dig at stifte bekendtskab med discgolf? Måske kender du...
30 juni 2019
Den 29. juni var den danske landsholdsspiller i golf, Lasse Emil Nielsen, som er udtaget til European Deaf Golf Open Championship 2019, og golfleder Joachim Brøndum taget en...
27 juni 2019
Sekretariatet hos Dansk Døve-Idrætsforbund holder ferielukket fra den 28. juni til og med den 4. august 2019.
 
Er det af stor vigtighed at du får fat i...