Danmark taber 5-1 til Frankrig

Her til aften spillede det danske kvindelandshold i futsal mod Frankrig ved 5th EC Futsal 2018 i Tampere. Vinderen af dagens kamp ville gå videre til placeringskamp om 9.-10. pladsen, og taberen ville ende i placeringskamp om 11.-12. pladsen.

Danmark var allerede fra start mærket af at den smalle trup var på skrump igen. I dag sad både Sarah Lind Nielsen og Anni Villadsen over. Førstnævnte på grund af karantæne, og sidstnævnte på grund af skade. Med de to erfarne spillere ude, var den danske trup nu nede på syv spillere, heraf to målvogtere.

 

DSC_0109.jpg

 

Selvom den danske trup havde sit at kæmpe med op til kampen, så lykkedes det holdet at bringe sig i front 1-0 efter fem minutters spil, på et flot mål sat ind af holdets anfører, Maria Buch Klausen. Føringen holdt i næsten ti minutter, indtil en af de franske spillere fik lov til at løbe fra eget målfelt og drible sig forbi de danske spillere, for herefter at affyre et skud mod det danske mål. Med et uheldigt målmandsdrop ryger i bolden i nettet, og franskmændende kan juble til 1-1. Stilligen holdt frem til pausefløjtet, og danskerne kunne få et kort velfortjent pusterum.

 

DSC_0131.jpg

 

I 2. halvleg var de danske kvinde trætte, og dette sås tydeligt på tempoet i kampen. De kæmpede det bedste de har lært, men da Frankrig efter tre minutter inde i 2. halvleg kommer på 1-2, begyndte det danske spil langsomt at gå i opløsning. Franskmændende formåede at fastholde bolden på danskernes banehalvdel i store dele af 2. halvleg, hvilket resulterede i yderligere tre franske mål.

Nederlaget betyder som sagt at Danmark skal spille placeringskamp om 11.-12. pladsen. Det bliver den sidste danske kamp ved dette års EM i Tampere. Kampen spilles mod Norge på torsdag kl. 16:30 dansk tid. Vi sender live fra vores facebookside.

 

/NK

 

 

21 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbunds landstræner i bowling, Bjarne Svensson har udtaget landsholdet til World Deaf Bowling Championships, 1.-12. august 2019 i Taiwan.

Sabine Brink...

20 marts 2019

Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) har den store glæde at udskrive DM i bowling for døve anno 2019. Dette års DM vil foregå i Odense Bowlinghal fra 8. juni til og med 9. juni. Der...

13 marts 2019

Vores kvindelige futsallandshold søger nye spillere til truppen, som har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig øge konkurrencen på holdet.

 

For at...